Pers

vidaXL.nl nieuwe shirtsponsor VVV-Venlo

Venlo –  Vanaf het nieuwe voetbalseizoen is vidaXL officieel sponsor van de Eredivisie club VVV-Venlo. De komende seizoenen is het logo van vidaXL.nl op de rug van het wedstrijdshirt en overal in het stadion te zien. Het contract is op 24 juni getekend door Marc Bogers, CEO van VVV-Venlo, en Linn Hallgren, Marketing Manager van vidaXL. ‘’We zijn erg trots dat we sponsor zijn van VVV-Venlo. We vinden het geweldig om als Venloos bedrijf op de achterkant van het wedstrijdshirt te staan’’, aldus Linn Hallgren.

Venlo is niet alleen de stad waar het hoofdkantoor van vidaXL is gevestigd, maar het is ook de woonplaats van een groot aantal medewerkers en fans van VVV-Venlo. ‘’Als bedrijf gevestigd in Venlo willen we graag iets terugdoen voor de stad door ons als sponsor aan VVV-Venlo te verbinden’’, zegt Hallgren. Bij vidaXL werken ca. 35 verschillende nationaliteiten, die allemaal nauw met elkaar samenwerken aan een gemeenschappelijk doel, net als binnen een voetballclub.

Door een samenwerking aan te gaan met VVV-Venlo wil het bedrijf de landelijke naamsbekendheid te vergroten, om zo nog meer klanten het typische vidaXL jackpotgevoel te kunnen geven. Dit wordt bereikt door de prijzen laag te houden, de winkelervaring zo prettig mogelijk te maken en vooral altijd goede deals te hebben.

‘’Tijdens de gesprekken met VVV-Venlo hadden we meteen een goed gevoel. Het is geweldig dat de shirts straks niet alleen in het stadion, maar ook op Studio Sport of FOX Sport te zien zijn, waar vele miljoenen Nederlanders en mensen in het buitenland naar kijken’’, zegt Linn Hallgren.

vidaXL is een online retailer waar je terecht kunt voor alles op het gebied van onder andere meubels, sportartikelen en producten voor huis & tuin. Bij vidaXL.nl profiteer je altijd van lage prijzen en het gemak van online shoppen: alle artikelen worden snel en gratis bij jou thuis bezorgd!

Lees meer

vidaXL legt eerste steen grootste e-commerce distributiecentrum van Nederland

vidaXL heeft de eerste steen gelegd voor de bouw van het grootste e-commerce distributiecentrum van Nederland. CEO en medeoprichter van vidaXL Gerjan den Hartog en medewerkers en gasten van de internationale webshop vierden deze feestelijke gebeurtenis samen met relaties en belanghebbenden aan de nieuwe locatie op Tradeport Noord Venlo door de eerste producten alvast mee te brengen.

In het nieuwe distributiecentrum zullen dagelijks 60.000 bestellingen worden verwerkt en verstuurd naar alle Europese landen. Het warehouse van 100.000 m2 wordt volgens planning aan het einde van dit jaar operationeel en wordt hiermee het kloppend hart van een eigen logistieke netwerk. In Venray groeide het bedrijf de laatste jaren uit zijn jasje, waardoor de ontwikkeling van een nieuw distributiecentrum onvermijdelijk was.

Lees meer

vidaXL zet nieuwe stappen in snelle groei

vidaXL bereikt een nieuwe mijlpaal met de start van de bouw van een nieuw distributiecentrum van ruim 100.000 m² in Venlo. Hiermee speelt de online retailer in op haar snelle internationale expansie en haar groeiambities. vidaXL is één van Europa’s snelst groeiende internationale online retailers en actief in 29 landen. Haar netwerk van populaire vidaXL-webshops wordt nu ook ontsloten voor andere retailers, zodat vidaXL-klanten uiteindelijk de keuze krijgen uit ruim één miljoen producten tegen verrassend scherpe prijzen. Hiermee wil vidaXL de verwachtingen van klanten overtreffen en dat maakt zij onder de noemer ‘Kan niet, echt wel’ ook kenbaar in haar nieuwe tv-commercial in Nederland.

vidaXL is een snel groeiende online marktplaats waar klanten een enorm aanbod van producten kunnen vinden voor in en om het huis. Zij biedt via haar platform een verrassend assortiment aan op het gebied van Wonen en Tuin, Doe-het-Zelf, Huishoudelijke Artikelen, Buitenspeelgoed en Welness en Fitness. Het assortiment bestaat niet alleen uit het eigen scherp geprijsde vidaXL-assortiment, maar ook uit producten van A-merken. Om de succesvolle groei van haar platform te ondersteunen, start vidaXL met de bouw van een enorm internationaal distributiecentrum van ruim 100.000 m²: een verdubbeling van de huidige capaciteit en het grootse e-commerce distributiecentrum van Nederland.

vidaXL versnelt daarnaast haar verdere expansie door het openstellen van vidaXL voor externe verkopers. Sinds kort biedt zij andere retailers de mogelijkheid om online mee te groeien en hun producten aan ruim één miljard klanten in Europa, Australië en de Verenigde Staten aan te bieden via de vidaXL-webshops.

Door gebruik te maken van haar ervaring en technologie op het gebied van online marketing en in samenwerking met een overzichtelijke toegankelijke website en goed bereikbare klantenservice zal vidaXL zowel de omzet van de bij haar aangesloten retailers verhogen als de klanttevredenheid verhogen dankzij het ruimere assortiment.

De beste deal: een goed product voor een zeer scherpe prijs

“Als je op zoek bent naar de beste deal en een verrassend assortiment, kom dan naar vidaXL: een one-stop-shop waar je terecht kunt voor alle denkbare producten voor in en rond het huis. Met ons eigen vidaXL-merk bieden wij de klant het meest uiteenlopende assortiment van producten die moeilijk te vinden zijn of waarvoor je bij andere aanbieders veel meer betaalt”, vertelt Gerjan den Hartog, CEO en medeoprichter van vidaXL. “Zo hebben we zeer breed aanbod van huismerk-producten, waarbij we de volledige keten – van productontwikkeling tot verzending – beheersen en zo de kosten zo laag mogelijk kunnen houden. Hiermee bieden we een scherp alternatief en dat maakt vidaXL echt uniek. Ons platform is echt een marktplaats waar je van alles kunt ontdekken. We willen klanten een bijzondere winkelervaring bieden. Wat is leuker om de opwinding te voelen als je een geweldige deal hebt gesloten: een goed product, voor een hele goede prijs?”

Daarnaast onderscheidt vidaXL zich door een bedrijfscultuur die erop is gericht de verwachtingen van klanten te overtreffen. Den Hartog: “Klanten kunnen van ons altijd meer verwachten. Door onze ervaring als internationale retailer weten we wat klanten beweegt en met onze lage prijzen is de verrassing helemaal compleet. In de afgelopen tien jaar hebben we zo een succesvol concept in de markt gezet en naar 29 landen uitgerold. Dat deze formule werkt, blijkt uit de enorme groei die we hebben doorgemaakt. De afgelopen jaren groeiden wij jaarlijks met meer dan 50% en hebben wij 21 webshops in andere landen geopend. Door onze marktplaats stellen we online retailers in staat hierin met ons mee te groeien. Daarnaast geloven we in de kracht van ons eigen product en onze webshop en willen we dit door een uitbreiding naar uiteindelijk meer dan één miljoen producten aan zo veel mogelijk mensen aanbieden.”

Grensoverschrijdende distributie

Als onderdeel van haar groeiambities geeft vidaXL het startsein voor de bouw van een geheel nieuw internationaal distributiecentrum in Venlo. Hier zullen dagelijks ruim 60.000 bestellingen worden verwerkt en verstuurd naar alle Europese landen. De eerste paal van het distributiecentrum gaat in februari de grond in en het warehouse wordt naar verwachting aan het einde van dit jaar operationeel.

Lees meer

Contact